Gin & Tonic s levandulovým sirupem - Oživení klasického koktejlu

Máme pro vás skvělý tip na oživení tradičního G & T - přidejte do něj levandulový sirup! Věřte nám, tímto jednoduchým trikem můžete úplně změnit příchuť tohoto oblíbeného nápoje a vytvořit si tak osobitý a originální koktejl.

Levandulový sirup je skvělým doplňkem k ginu a toniku, protože přináší do nápoje jemnou a květinovou vůni a chuť. Stačí jen přidat pár lžiček levandulového sirupu do sklenice s ginem a tonikem, promíchat a voilà - máte novou, výjimečnou verzi tohoto klasického koktejlu.

Při servírování ginu a toniku s levandulovým sirupem nezapomeňte na přípravu. Nalijte si do sklenice gin, přidejte tonik a poté přilijte levandulový sirup. Můžete ho dát více nebo méně, podle toho, jak intenzivní chuť si přejete. Poté jen přidejte led a zdobte koktejl třeba čerstvou levandulí nebo plátkem citronu, aby vypadal ještě lákavěji.

Levandulový gin & tonic je skvělým nápojem pro ty, kteří rádi experimentují s novými chutěmi a hledají něco trochu jiného. Jeho květinová vůně a lehce sladká chuť dodají tomuto koktejlu nezapomenutelný charakter. Je ideální pro letní večery na terase, pikniky nebo jen tak, když si chcete  dopřát chvilku relaxace.